nejdříve v 11:00
zadejte adresu

Sous-vide

Sous-vide jekuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném obalu ve vodní lázni s řízenou teplotou. Takto vakuované se potraviny (maso, ryby, zelenina nebo ovoce) pošírují po různě dlouhou dobu. Většinou jde o několik hodin – někdy až 72 – při přesně vypočítané teplotě, která je nižší než bod varu. Nejčastěji při teplotě v rozmezí 55–60 °C. Záměrem je zachovat přirozenou chuť, šťávu a texturu kvalitní potraviny při stejnoměrném ohřívání v přesně teplotně kontrolované vodní lázni. V konečné fázi může být maso na moment grilováno, aby se dosáhlo např. křupavé kurky.

Zobrazení: Zobrazit alergeny:
Obědové menu od 11 do vyprodání. Akce 2+1 zdarma pizza do 16 hod. Platí ve všední dny pro online objednávky a při vyzvednutí do 16 hodin.